SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungälvs Volleybollklubb

Match i massor!
2024-01-24 16:39
 
Level 5 tunering!
2023-10-09 11:06

I helgen spelade ett härligt gäng från vår 4-mannagrupp säsongens första level 5-turnering. Vi åkte hem med en stolta silvermedaljer och bronsmedaljer i bagaget!
Som de jobbat, peppat och kämpat för varandra hela dagen. Vilket gäng!💪🏻🙏🏻

 

Nu laddar vi om för vårt eget Trekungaslag!
Tack Bjärke för ett väldigt bra arrangemang!

Premiärmatcherna klara!
2023-10-04 13:15
För fler härliga bilder, gå in på respektive lags sida på hemsidan!

Nu har alla lag spelat sina första matcher och säsongen är igång på riktigt för de seriespelande lagen! Först och främst vill vi säga ett STORT tack till alla i publiken som hejade på lagen under matcherna, särskilt till Norton! Sedan vill vi tacka alla i sekretariatet, de i cafét, tränarna och alla som gör det möjligt för oss att ha så många seriespelande lag! Vilket arbete som ligger bakom allt detta!

 

Varje tränare har fått skriva ihop en liten sammanfattning av matcherna för er som inte kunde vara där och se dem live, samt utse en matchens lirare för dagen!

 

23/09 - Herr B

Herr B gjorde debut i seriespelet, och oj vilka spännande matcher det blev! Första matchen mot Ravens Sports Club vann vi med 3-1, där vi förlorade ett set med skiljebollar. Teamkänslan och humöret bland killarna var stabilt under hela matchen! I den andra matchen mot Bjärke blev det mycket svårare, men vi spelade bättre och bättre för varje set. Killarna var väldigt trätta så det slutade tyvärr 3-0 till Bjärke. Det vi tar med oss till träningarna framöver är främst att våga gå på anfall och satsa mer när vi får chansen, inte låta det bli gratisbollar till det andra laget om det absolut inte måste bli så! Under dagen vill vi uppmärksamma två spelare lite extra, och den första är vår högerspiker Christian, som under båda matcherna spelade ett mycket stabilt spel och plockade många poäng. Den andra är vår center Léon, som jag tror till och med överraskade sig själv med ett ytterst skickligt anfall och servespel.

 

24/09- Dam A

Då var seriepremiären avklarad genom hemmamatch mot Gislaved och Veddige -Varberg. Två för oss helt nya lag då vi har bytt serie geografiskt från Västra till Mellersta södra. Öppningsmatchen spelades mot ett anfallsstarkt Gislaved som vi inte lyckades hålla jämna steg med. Det blev en klar förlust men med goda erfarenheter att ta med framöver. Laget har flera nya yngre spelare som alla gjorde debut på plan denna helgen. Vi kom inte riktigt upp i den nivå som vi hade i höstas men försäsongen har varit kort och vi har inte haft någon matchträning så det var en klart godkänd insats som helhet. Mot Veddige-Varberg blev det
lite ojämnt spel som det lätt blir när motståndet är mer på vår nivå och tränaren envisas med att byta titt som tätt. Men vi  jobbar för att få ett bra lag och då är det väldigt viktigt att alla spelare får möjlighet att känna på spelet. Lite mer självförtroende på plan och ett stabilare
spel är det jag hoppas och tror kommer att krypa fram under hösten. Att röra sig  utan boll och vara beredd att agera är något vi tränar mycket på. Vi hade oftast bra servemottagning och varierade och fina pass. Clara som varit sjuk veckorna innan gör en riktigt bra insats. Claudia har som vanligt en hög nivå igenom hela matchen och har axlat rollen som
lagkapten vilket känns bra med den rutin som hon besitter. Bland våra nya spelare gjorde Lisa en mycket bra insats och är ett bra tillskott på centersidan nu när Ella är i Frankrike för studier. Överlag en bra laginsats med mersmak! Om en dryg vecka är det dags igen och då möter vi Kalmar och Gothia två lag som har visat på god form i de inledande matcherna.

 

30/9- Dam B

Vi hade många som gjorde sin första divisions match så det va många nerver. Tjejerna spelade väldigt imponerande och tappade aldrig humöret när det gick lite sämre för oss. Vi fick många bra bollar mot både Ravens och Majorna, trotts detta så förlorade vi båda matcherna men tjejerna har gjort sån stor individuell utveckling vilket vi tar med oss till nästa match och det ska bli roligt att se hur vi ligger till när vi möter dom igen.
Matchen lirare utser vi till våran otroligt libero Aurora Wingqvist. Hon tog ett stort ansvar i att ställa upp vårat försvar och räddade väldigt många bollar som motståndarna annars skulle fått poäng på.

 

1/10- Herr A

Grabbarna gjorde en fantastisk insats i sin 1a match för säsongen. Stabilt spel stora delar av matchen och alla spelare fick möjlighet att känna på seriespel. En nyckel för vårat spel är mottaget och det tyckte jag dom löste bra idag vilket ledde till att passarna fick ett lättare jobb och kunde leverera bra pass till våra anfallare. Har inte någon matchens lirare hela laget i så fall då alla gjorde det jag förväntade mig av dom och lite till. Idag va det laginsatsen som avgjorde!

 

Nästkommande matcher: 

8 okt- Dam B i Vallhalla sporthall (Göteborg) 14:00 och 16:00

15 okt- Dam A i Lundbystrand 5 (Göteborg) 10:00 och 12:00

22 okt- Herr A i Frejahallen (Falköping) 11:00 och 14:00

22 okt- Herr B i Valhalla sporthall (Göteborg)16:00

Premiärmatcher!
2023-09-21 10:05

Nu kommande två helger spelar alla våra seriespelande lag sina premiärmatcher för säsongen och vi vill ha er i publiken! 

 


Första matchen som spelas är med herr B (div 3) på lördag 23/9. Då spelar de mot Ravens Sports Club klockan 12:00 och mot Bjärke klockan 16:00. Dessa matcher äger rum i Kärnahallen. 

 


Dagen efter på söndagen 24/9 spelar dam A (div 2) mot Gislaved 12:00 och Veddinge Varberg 16:00. Dessa matcher äger rum i Mimershallen. 

 


Veckan efter är det dam B och herr As tur och på lördagen 30/9 spelar dam B sina första matcher (div 3). Klockan 12:00 spelar de mot Ravens Sports Club och klockan 16:00 mot Majorna i Kärnahallen. 

 


Herr A (div 3) spelar sin första match på söndagen 1/10 i Mimershallen mot Trollhättan klockan 16:00.

 


Det finns mindre cafe på plats om man vill ha något snacks. Ses i hallen! 

Nyheter från våra lag
Herr B, 04/10 10:48 
Herr A, 04/10 10:41 
Dam B, 04/10 10:38 
Dam A, 04/10 10:31 
3-KUNGASLAGET, 09/09 21:30 
3-KUNGASLAGET, 03/09 22:39 
 
Våra sponsorer