SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungälvs Volleybollklubb
B-lag Damer

Dam B

Dam B spelar sin andra säsong i division 3 västa damer, där de förra säsongen kom sexa. Följ laget på instagram @kungalvvolleydamb.

 

Laget coachas av Åse Bjurstam, Sandra Lindh och Michael Green

Match 30/9
2023-10-04 10:38

Vi hade många som gjorde sin första divisions match så det va många nerver. Tjejerna spelade väldigt imponerande och tappade aldrig humöret när det gick lite sämre för oss. Vi fick många bra bollar mot både Ravens och Majorna, trotts detta så förlorade vi båda matcherna men tjejerna har gjort sån stor individuell utveckling vilket vi tar med oss till nästa match och det ska bli roligt att se hur vi ligger till när vi möter dom igen.
Matchen lirare utser vi till våran otroligt libero Aurora Wingqvist. Hon tog ett stort ansvar i att ställa upp vårat försvar och räddade väldigt många bollar som motståndarna annars skulle fått poäng på.

Dam B
2020-04-26 19:35
Hej, 
Tyvärr har vi beslutat att inte ta in nya spelare resten av den här säsongen. Detta pga att hålla nere antalet aktiva på träningarna för att kunna följa FHM riktlinjer vid idrottsutövande. 

Håll gärna koll här på hemsida för information om säsongsstarten i augusti. 

Ta hand om varandra och tvätta händerna!!!
2019-03-18 15:16
 
 
Våra sponsorer