SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kungälvs Volleybollklubb
Fyrmanna Level 1-3 KidsVolley

- Kungälvs Volleybollklubb
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 24 november, 10:00
Plats:Onsala
Samling:08:25, Återvinningscentralen vid Mimers parkering.
Aktivitetsinfo: Är du sugen på att spela matcher...?
Söndagen den 24 november ska vi åka och spela sammandrag i Onsala. Vi  träffas vid återvinningcentralen vid Mimers Parkering. Där räknar vi in alla spelare och samåker så gott det går ner till Onsala. Planen är att vi åker från Kungälv kl.8:30.

Ett sammandrag innebär att man spelar flera matcher under samma dag. Matcherna startar kl.10:00 och innan dess ska vi vara uppvärmda och redo för spel. Dagen avslutas ca. 18:00 i Onsala.

För att detta ska kunna genomföras behöver vi ha minst 5 spelare. Vi behöver föräldrar som kan rodda allt utanför planen samt köra fram och tillbaka. Med som tränare följer Molly, Lovisa och Linus. Dessa tre behöver även de få plats  i bilarna. Skriv i anmälan om du kan köra och hur många platser du har i bilen, tack!

Du behöver ha med dig:
matchtröja (ni kommer få låna detta) inneskor, vattenflaska, lunch, fika och ett härligt humör.

Kungälvs policy är att man på sammandrag och läger inte äter godis, dricker läsk/festis under tiden matcher pågår. Så godis och läsk lämnar vi hemma. Vi fyller på med bra energi istället som tex frukt.

Tänk även på att det är nötförbud i hallarna.

Har du frågor/funderingar får du gärna kontakta mig, Marie,  på aningen mail eller telefon 0733-101684

Hoppas du vill åka med!


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer